Hyggelig å treffe deg 💁‍♀️

Registrer deg som Monner-medlem og få tilgang til smarte verktøy for vekst! For medlemsskap må du godta våre avtalevilkår.


Lag et passord 🔒

Velg deg et sikkert passord til å logge inn med.

Vil du høre fra oss? 🎖

For at vi skal kunne sende deg nyttige tips og hjelpsomme verktøy, må vi ha ditt samtykke til dette.

Samtykkeerklæring

Du kan når som helst trekke tilbake samtykke ved å kontakte hei@monner.no. Monner AS og Kapp Securities AS vil være behandlingsansvarlig for dine opplysninger. For nærmere opplysninger om hvordan Monner.no drives og behandling av personopplysninger henvises det til personvernerklæringen.

Det gjøres oppmerksom på at innholdet du får tilgang til som bruker på Monner.no ikke er å anse som hverken generell eller finansiell rådgivning. Monner AS er under ingen omstendighet ansvarlig for eventuelt tap (direkte eller indirekte) som måtte oppstå hos en bruker eller andre tredjeparter som følge av blant annet feilaktig bruk av innholdet eller andre feil eller mangler i innholdet som er tilgjengeliggjort via Monner.no.

Vi gjør oppmerksom på selv om du ikke avgir samtykke vil du kunne motta elektronisk markedsføring fra Monner vedrørende produkter og tjenester som er tilsvarende dem kundeforholdet ditt bygger på.

Du er nå medlem

Til medlemsiden